SUSRETI ČLANOVA UDRUGE U PETRINJI

Članovi udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja – podružnica Sisačko Moslavačke županije već drugu godinu zaredom organizirali su susrete djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja na kojima se okupilo 50-ak članova udruge. Po dolasku u Petrinju članove udruge dočekala je pročelnica grada Petrinje , gospođa Izabela Žilić , koja nam je poželjela dobrodošlicu u njihov grad te nas podržala u svim našim trenutnim i budućim projektima i djelovanjima.

Nazočne je pozdravila i predsjednica podružnice Sisačko Moslavačke županije Božena Mikulić te su, nakon kratko okrjepa, članovi udruge otišli vidjeti i izložbu „Naši očevi“ koja je u organizaciji udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – podružnica Sisačko Moslavačka županija, postavljenja u podrumskom djelu Galerije „Krsto Hegedušić“.

Druženje članova nastavilo se u malenom selu Prnjavor Čuntićki, nedaleko Petrinje. Nakon neformalnog druženja i sportskih aktivnosti održan je sastanak o problemima članova udruge, te rješavanju istih.

Druženje smo završili molitvom svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima kod spomenika na ulasku u Petrinju. Najljepša hvala Sisačko Moslavačkoj podružnici na gostoprimstvu i ugodnoj atmosferi.

Također, ovom prilikom bi zamolili sve članove da, ukoliko imaju neke nedoumice i probleme, nazovu predsjednika njihove ili njima najbliže podružnice kako bi se isti što prije riješio (svi kontakti su na stranici udruge).

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano