SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ ŽELI VAM UDPNHBDR!

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata organizirala je još jedan susret ćlanova udruge u Vukovaru!

Drugu godinu za redom u ovo predblagdansko vrijeme Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata položila je vijenac i upalila svijeću kod Križa na ušću Vuke u Dunav.

Pedesetak članova udruge iz svih krajeva Hrvatske okupilo se u Vukovaru kako bi u ovo predbožićno vrijeme bili zajedno sa svojim obiteljima, jer kako su rekli oni su zbog svoje zajedničke sudbine to i postali. Članovi su udruge potom obišli Ovčaru i Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, a u nedjelju će posjetiti i Vojni muzej. – Okupljamo se svaka dva mjeseca kako bismo se upoznavali, družili i razgovarali o svojim problemima te ih zajednički pokušali riješiti, rekao je Igor Gavrić, predsjednik Udruge.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Hodočašće u Međugorje

U organizaciji Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine i Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata

Opširnije »