PRIJEM U MOBMS-u (kabinet potpredsjednice Vlade Jadranke Kosor)

PRIJEM U MOBMS-u (kabinet potpredsjednice Vlade Jadranke Kosor)
PRIJEM U MOBMS-u (kabinet potpredsjednice Vlade Jadranke Kosor)

PRIJEM U MOBMS-u (kabinet potpredsjednice Vlade Jadranke Kosor)Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, sastala se danas s predstavnicima Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata.

Predsjednik Udruge Igor Gavrić, zahvalio je potpredsjednici Vlade i ministrici obitelji branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranki Kosor na prijemu i predstavio strukturu i ciljeve Udruge koja je osnovana u listopadu prošle godine.

Potpredsjednica Kosor istaknula je da podržava osnivanje Udruge, a da temeljni cilj mora biti očuvanje i promicanje istine o njihovim roditeljima i Domovinskom ratu. Djeca hrvatskih branitelja koji su dali živote podnijela su najveću žrtvu, kazala je potpredsjednica naglasivši da oni zaslužuju posebno poštovanje.

Na sastanku su iznesene i neke od ideja i planovi za nadolazeće razdoblje, a potpredsjednica Kosor kazala je da je otvorena za suradnju i partnerski odnos između Udruge i Ministarstva.

Također, dogovoren je susret svih članova Udruge s potpredsjednicom Kosor u svibnju, povodom Međunarodnog dana obitelji.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano