9. Memorijalna regata Cetina 2018.

Već po tradiciji na Panju se okupljaju branitelji i zaljubljenici adrenalinskog užitka kojih je ovog puta bilo više od tri stotine sa oko sedamdesetak plovila. Spust našom kraškom ljepoticom posvećuje se poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima sa prostora Cetinskog kraja. Do sada najbrojnija regata okupila je i mnoge goste sa svih krajeva Lijepe naše. Najbrojniju delegaciju predstavljali su djelatnici Splitsko-dalmatinske županije na čelu sa Damirom Gabrićem, koji su bili oduševljeni viđenim.


Bila je to revija svih vrsta plovila, s mnoštvom inovativnosti  koja je krasila višesatni spust niz Cetinu. Uživalo se u domoljubnim pjesmama koje su odzvanjale rijekom i okolišem.

Na cilj se stiglo u Gali na predjelu buka gdje se okrijepilo vojničkim grahom i hladnim pićima. Organizator ove regate Mario Vujević-Vegi upućuje zahvalnost svim sudionicima regate koji su pridonijeli da svi sigurno doplove do odredišta. I ovoj 9. po redu memorijalnoj regati sudjelovali su i članovi Udruge djece poginulih i nestalih branitelja Domovinskog rata , podružnica Splitsko-dalmatinske županije.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »