Sportski susreti djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja i obilježavanje 10 godina djelovanja UDPNHBDR

U Vukovaru su dana 28. listopada 2017. godine održani sportski susreti djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, i članova njihovih obitelji na kojima su sudjelovali predstavnici svih Podružnica u sastavu UDPNHBDR, odnosno 115 osoba iz cijele Republike Hrvatske.

Sportske susrete otvorila je predsjednica Udruge gđa. Sandra Rapčak, a sudionici su se natjecali u četiri discipline i to: povlačenje konopa, plivanje, ringlanje i obaranje limenki. Prvo mjesto u povlačenju konopa osvojila je Podružnica Vukovarsko – srijemske županije, u plivanju Podružnica Koprivničko – križevačke županije, u ringlanju Podružnica Grada Zagreba, a u obaranju limenki Podružnica Vukovarsko – Srijemske županije.


Istog dana održano je obilježavanje i proslava deset godina djelovanja Udruge, a na proslavi su prisustvovali izaslanica ministra hrvatskih branitelja gosp. Tome Medveda te ujedno i predsjednica Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, gđa. Sandra Rapčak; saborski zastupnik gosp. Stevo Culej, izaslanik župana Vukovarsko – srijemske županije, gosp. Marinko Beljo i izaslanik gradonačelnika Grada Vukovara, gosp. Zlatko Zaoborni, savjetnik za pitanja branitelja u Gradu Vukovaru.

U nedjelju, 29. listopada 2017. godine, položen je zajednički vijenac na Memorijalnog groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru, nakon čega je održana Skupština Udruge na kojoj smo dogovorili planove i aktivnosti za preostalo razdoblje 2017. godine te plan rada za 2018. godinu.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »