‘Da se ne zaboravi’

Udruga roditelja i udovica poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine i udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, podružnica SDŽ uspješno je odradila svoj projekt pod nazivom ‘Da se ne zaboravi’.

U sklopu projekta članovi obitelji poginulih i smrtno stradalih hrvatskih branitelja, u pratnji stručnog vodiča, posjetili su tvrđavu Knin, a zatim i grad Šibenik. Na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u Šibeniku položili su vijenac i zapalili svijeće s ciljem da se nikad ne zaborave poginuli hrvatski branitelji koji su dali svoje živote za našu Domovinu.

 


Projektom je obuhvaćeno i razgledaavanje Franjevačkog samostana Majke od Milosti i Crkve Majke Visovačke na otočiću Visovac, a nakon toga uslijedilo je i razgledavanje Nacionalnog parka Krka.

Ugodno druženje su posebno uljepšali unučići poginulih hrvatskih branitelja, koji su ujedno predvodili molitvu za svoje poginule i umrle djedove.

Projekt su financirali Grad Sinj i Splitsko-dalmatinska županija.

Podijeli ovaj tekst:

Posljednje dodano

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Poštovani članovi obitelji poginulih, smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, hrvatski branitelji, obitelji, dragi prijatelji i suradnici, Nalazimo se

Opširnije »